EEN DAG YORKSHIRE WILDLIFE PARK

Hallo!

Gisteren vertelde ik u dus dat ik in het weekend naar het noorden ging om Shvonne (een van mijn beste dames van uni) te bezoeken.

Zaterdag gingen we naar York en namen enkele belachelijke egoïstische egoïsme.

Zondag kwamen we opstaan om de honden te lopen (het regende dus geen foto’ s, vrees ik!) en gingen dan naar Yorkshire Wildlife Park voor de dag.

Nu Y’ weet ik allemaal dat ik dol ben op dierentuinen. Ik heb lyrisch gewaxed (is niet zo’ n grote lijn?) over Praagse dierentuin en Dublin Zoo meerdere malen.

Dus als Shiv’s broer, Jamie (die bij YWP werkt) ons zo vriendelijk aanbiedt om ons rond te leiden op een VIP Tour* en ons wat magie achter de schermen te laten zien, kunt u zich voorstellen dat ik daar was met klokken op!

Katy die de giraffen voeden Pin dit beeld op Pinterest

Hoe is dat voor een startfoto!

Giraffe
Katy en Shvonne met giraffePin dit beeld van Pinterest on Pinterest met giraffePin

Pallé is de kleine giraffe en Jambo is de volgroeide giraffe.

U kunt Wildcard Experiences for Yorkshire Wildlife Park kopen op hun website. Prijzen beginnen bij £100 en biedt u de mogelijkheid om de carnivoren te voeden en een volledige persoonlijke rondleiding te krijgen van een van de echt vriendelijke en goed geïnformeerde Rangers.

Ze bieden ook Mini-ervaringen: gebruik interactief speelgoed om met de Baboons te spelen of voer de Meerkats voor slechts £25, of je kunt de Giraffes voeden voor £65 (de info op de website is niet helemaal up to date dus ik geef ze een snelle ring op voorhand als je geïnteresseerd bent in een van deze pakketten.

Ik denk dat het geld zeker de moeite waard is. Jamie gaf ons zoveel insider informatie over alle individuele dieren. We leerden al hun namen, hun geschiedenis en een aantal van hun eigenzinnige gewoonten kennen.

En natuurlijk was het voeren van de dieren een enorm hoogtepunt!

LeopardPin dit beeld van Pinterest Pinterest
Capybara en MarasKaty voeden leeuw

Dit isala. Ze is een leeuwin in een van de drie trots op Yorkshire Wildlife Park. Is zij niet GORGEOUS?

Ik kon niet geloven hoe dicht we waren. Ze is groter in het echte leven dan je je ooit kunt voorstellen in foto’s en gewoon zo mooi.

We voeden haar paardenvlees met tang om het door de barrière te porren. Ze pendelde aan de tralies en grommde veel terwijl ik voorgevuld was, maar zodra ik het voedsel binnen haar bereik had gelegd, haalde ze het van de tang.

Een werkelijk, echt ongelooflijke ervaring. Waarschijnlijk mijn favoriet van de hele dag!

Kala de leeuwShvonne het voeden van een leeuwZebras, struisvogel TigerLemurs.

En toen kwamen deze kleine buggers….

Katy het voeden van de lemursKaty die de lemuren voeden

Zien dat gezicht?

Dat is het gezicht van een arme oude lifestyle blogger die net drie lemuren liet lanceren op haar hoofd….

KatyKaty die het lemursKaty voeren de miereneter voeden

Ik was erg trots op mezelf voor het voeden van Kounany de gigantische miereneter. Hoofdzakelijk cosinus ging het om het squiggly, levende meelwormen in mijn hand zetten.

En ik ga niet erg goed om met squiggly dingen.

Kounany was echter een schatje!

Anteater en wormenSquirrel apenShvonne voeden een wallaby

Hoe lieflijk is deze kleine man?

Wallaby Walkabout was een van mijn favoriete plekjes in het Park. Deze schattige miniatuur-kangaroo-lookalikes springen rond hun kleine overdekking en iedereen kan binnen om ze te knuffelen.

Katy Katy die een wallabyJamie voeden een wallabyKaty, Shvonne en onze vriend wallabyJamie voeden wallabyKaty, Shvonne en onze vriend wallaby

Zo’ n gelukkig meisje.

Hartelijk dank aan Jamie en de medewerkers van Yorkshire Wildlife Park voor zo’ n ontzettend leuke dag. We hebben een klap gehad en ik plan al mijn volgende reis terug!

Als je ooit in de omgeving bent en de kans krijgt, adviseer ik een bezoek. En bekijk ook de VIP-pakketten op hun website. Het zou een perfect kerst- of verjaardagscadeau zijn voor een diergekke vriend!

Bent u ooit eerder naar YWP geweest? Of hebt u ooit een leeuw/giraffe/lemur gevoed?

Ik zou graag uw foto’s zien en uw verhalen horen!

Victor de Pool BearVictor de Poolbeer in zijn grot.

Als een beetje extra: je hebt misschien het nieuws gezien dat Victor the Polar Bear dit weekend in Yorkshire aankwam en nu de enige ijsbeer van het Verenigd Koninkrijk is.

Helaas kon ik gisteren niet blijven voor de grote onthulling, maar Jamie stuurde me wat foto’s om met jullie te delen. En ziet er niet mooi uit!

Ik hou van ijsberen dus ik ga Gary de volgende keer dat we in de buurt zijn zeker slepen.

Victor de ijsbeer beren drinkwater drinkwater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *